PT-Nettan

Träning i vardagen

Förändringar

Kategori: Allmänt

Dammsuger, torkar fönstren, tänder ljus och sätter upp julgardinerna. Jag är tidig, men vi har så himla mycket att göra nu de närmaste dagarna, att jag tyckte att vi kunde smygstarta. Men bara med gardinerna. Det andra får vänta.
Simon lämnade in två mattor på kemtvätt och de får vi inte förrän den 18 december. Lite skrattretande faktiskt. Då är det ju snart slut på julen... Men som man bäddar får man ligga. Jag får helt enkelt gilla läget att vi har en grön matta till röda gardiner.

Thea har förresten bytt säng! Numera ligger hon i en gammal växa-säng som mormor hade till sina barn och hon kommer både i och ur själv, trots höga kanter. Den är målad i samma färger som hennes bokhylla, vitt och rosa. Det går superbra för henne! Det är inget spring vid nattningarna, utan precis som vanligt. SKÖNT! Albin sprang ju upp och ner från sin när vi bytte åt honom. Så om någon vill köpa en billig spjälsäng är det bara att hojta!

Nu är det full fart mot helgen!
På lördag har Albin blivit bjuden på kalas hos en dagiskompis, som bor på samma gata som oss fast uppe vid skogen. Jättekul tycker han! Nu får vi bara fundera på vad man ska ge en fem-åring i present...?
Vi har hämtat ut biljetter till Luftslottet som sprängdes och tänker njuta av den tillsammans med popcorn och varandras sällskap i skydd av biomörkret på lördagkväll. Mormor och morfar är barnvakt igen.

Nu till den stora frågan: Vad är det för miffo som är med i Bonde som söker fru????

Denna regniga november-onsdag taggar vi upp med mer julmusik. Det behövs verkligen....

Kommentera inlägget här: