PT-Nettan

Träning i vardagen

Lata dagar

Kategori: Allmänt

Thea fick en fin födelsedag. Många paket och massor av tårta, precis som det ska vara! Hon tackar för alla fina saker hon fått.





Vi åker till nya lekparken i stan med Albin och Theas dagiskompisar, Valter och Hedvig. Det är verkligen mycket folk när vi kommer. Det visar sig att Tidningen 7 är där tillsammans med rörelsehindrade barn och ungdomar för att göra ett reportage. Vi hittar Rosy och Sebastian i vimlet också. Lekparken har fått en rejäl upplyftning och blivit handikapp-anpassad, men som den småbarns-förälder jag är, tycker jag att de borde haft mer gungor. Särskilt barngungor. Nu finns bara en och det är många som slåss om den. Vi har det roligt ändå, fikar och surrar. Albin och Valter leker bra tillsammans och kan roa sig utan vår inblandning. Det är bara Thea och Hedvig som vi måste passa. Vi spenderar två timmar där innan vi åker hem.

Idag är det torsdag. Simon har tagit en föräldradag, så vi är lediga hela familjen. Nästa vecka börjar hans semester! Solen skiner och det är ganska varmt ute. Vi åker ner till stranden en stund och njuter av solen medan barnen plaskar i det, än så länge, iskalla vattnet.
Lata dagar ligger framför oss, där vi tar dagen som den kommer. Sommaren är här och vi njuter!
Kommentera inlägget här: