PT-Nettan

Träning i vardagen

Hektiskt

Kategori: Allmänt

Helgen har varit helt hysterisk. Aldrig har så mycket samlats till en och samma helg.
Jag handlar lite kläder till barnen på RCM och jobbar där på eftermiddagen. Vi viker kläder och går och går och går för att lägga alla kläder i rätt påse och till rätt ägare. Får gratis lunch också, kinamat som äts med pinnar. Inte alls så svårt egentligen. Mellan shopping och jobb är jag hemma med barnen. Albin har en tjejkompis här och de byter aktiviteter konstant i tre timmar. Roligt för de, men mindre roligt för mig...
Efter en sen middag går vi på den utlovade utflykten. Det blir en kort sådan, till Käringberget. Det är solnedgång och det lyser vackert på fjärden. Vi stannar bara för att fylla flaskan med vatten och känna hur iskallt badvattnet är nu. Vi har med oss godis, men barnen vill inte ens stanna för att äta upp det. Det är väldigt mycket höst och de fryser där de sitter i cykelvagnen.
Söndagen spenderar vi halva dagen på stan. Innan dess har Albin sin grann-kompis här och de bryter upp sin hopp-lek när vi måste åka iväg. Vi tittar på skor, köper strumbyxor, knäskydd, en present och en ny TV.
Dagens födelsedagskalas blir flyttad till tisdag, så kvällen läggs till att göra nedervåningen fulländad. Vår fina TV sitter nu på väggen och vi har invigning på kvällskvisten med tända ljus, välling, chips och Bolibompa. Albin tycker att det är jättemysigt. Vi med.

Nu börjar en ny vecka. Ikväll vfu-träff på Själevadskolan, imorgon födelsedagskalas hos Stridsbergs.
Kommentera inlägget här: