Net on Net

En vardag i blått och rosa

Bränn på!

Kategori: Allmänt

Så var denna korta, men ack så arbetssamma, jobb-vecka gjord. Jag är glad att den är över för det var länge sedan jag gnuggade mina geniknölar så mycket.
Mitt i allt detta krashar min kära, bärbara dator och alla kvällar läggs åt att fixa den. Nu är vi tillbaka igen, min dator och jag, men tyvärr gick mycket förlorat. Mest saknar jag filmerna på barnen. Speciellt filmen där Albin cyklar utan stödhjul för första gången. Bilderna har vi tursamt nog antingen sparat på skiva eller framkallat redan, men några fattas ändå...

Nu är det i alla fall onsdag och vi packar och packar. Imorgon åker vi till Tyresö, till André och Sandra. Vi ska gå på teater, Nicke Nyfiken, besöka Barn & Buslandet och hälsa på Martin på NK. Martins föräldrar bor här på gatan och i somras lekte hans lilla dotter här tillsammans med Albin och de övriga barnen på gatan. En öppen och trevlig prick som skulle ge oss rabatt på sportkläder. Inte för att vi kommer att ha råd att köpa något på NK för det....haha!
Vi åker hem på söndag om allt går som det ska.

Idag fick Albin sin första spruta mot svininfluensan. Han var otroligt duktig och sa inte ett ljud när sprutan stack honom. Skönt att en av oss i familjen är vaccinerad i alla fall. Vi står på tur härnäst.

Efter vår lilla semestertripp ska jag visa er Theas nya, supersöta husbokhylla. Den är färdig och är nu fylld med en massa leksaker, böcker och fotografier. Den blev precis som jag tänkt mig och Simon har varit helt fantastiskt duktig!

Dagens måste: Bränn ner era bilder och filmer! Ni vet aldrig när datorn ger upp...