PT-Nettan

Träning i vardagen

RCM

Kategori: Allmänt

Jag står nästan först i kön till i väntan på att klockan ska slå nio och vi får komma in till leksaksmarknaden. En stund tidigare har jag lämnat barnen hos mormor och morfar för att gå ensam på Recyling Mum's. Min plan är att gå snabbt in och rycka åt mig ett par barnskidor av bästa kvalitet. Jag är helt övertygad om att det ska finnas. Därför blir jag lite smått förvirrad när jag ser att det bara finns ett par slalomskidor, två par stavar (!!) och en hög med pjäxor. Vart tog skidorna vägen?? Skridskor finns det gott om också och hjälmar, men inga skidor! Jag blir besviken, väldigt besviken.
Så jag drar mig mot spel- och pussel-bordet. Hittar många fina grejer där, bl.a. ett ospelat Fem myror är fler än fyra elefanter om siffror och tre pussel med Byggare Bob-motiv till snuskigt låga priser. I like!
Jag har fått ett erbjudande om att hjälpa till på RCM, så nästa gång, på vårmarknaden, kanske jag står där i kassan. Och då kommer jag att få vara först att välja och vraka och ta de bästa kläderna! Var så säker. För det är så det går till. De som jobbar har första tjing.
Efteråt åker jag till Barnes Hus och köper nya skidor till Albin.
När vi kommit hem testar han dem och det går jättebra. Bilder kommer senare.

På kvällen åker vi till familjen Stridsberg och fikar. Vi pratar spökhistorier så jag blir alldeles skärrad och funderar faktiskt på att sova över med barnen. Att sova ensam i vårt hus känns väldigt otäckt. Men, vi åker hem i alla fall och när jag lagt barnen är jag inte det minsta rädd. Så knasig man är!