Net on Net

En vardag i blått och rosa

Tråkigt var ordet

Kategori: Allmänt

Det är helg igen. Veckorna susar fram. Vi bestämmer oss för att ta en tur med barnen i skidspåret, så vi pckar bilen för att åka på Rutberget. Väl framme vill inte Thea ta på sig skidorna, men Albin vill verkligen. Han vill testa sina nya, riktiga skidor han fick i julklapp av farmor och farfar. Så vi åker och Thea går bredvid oss. Målet är Huggsjöstugan, men Thea sätter sig på tvären som bara en tre-åring kan göra och jag önskar hett att vi haft en pulka med oss. Att vi överhuvudtaget ägt en pulka. Vi kommer halvvägs när vi måste ge upp och åka tillbaka. Nåväl, Albin fick sig en åktur i alla fall. Nästa år kanske det går bättre. Jag och Albin ska ta en egen tur dit upp någon annan helg. Bara han och jag.
Nu vill Thea inte ens prova sina skidor. Säger att det är tråkigt. Så duktig jag är på att skapa lustfyllda utflykter! Not. 
Idag är det söndag. Ingen skidåkning idag alltså, men Albin och Simon har åkt till Bjästabacken för att testa slalom för första gången. Spännande. Theas kommentar till om vi skulle följa med var just TRÅKIGT.
Utomhusaktiviteter verkar inte vara hennes grej just nu.