Net on Net

En vardag i blått och rosa

Spretigt

Kategori: Allmänt

Läste vad jag skrivit senast, för över en vecka sedan, och måste säga att jag gjorde rätt när jag gick in till chefen och bad om vikarie en dag för att få planera. "Ta två", sa hon. Vi fick mycket gjort, jag och A, men inte allt. Det ligger fortfarande kvar saker som släpar efter och som ibland ger sig tillkänna i form av en klump i magen, men det är stor skillnad mot tidigare.
Tack och lov har vi fått tag i vikarier. Våra alldeles egna PRO-lärare. Vi sa så idag. Vad hade vi gjort utan våra pensionärer?!
Guld värda.
Jag är inne på andra veckan med utvecklingssamtal nu och det har inte blivit mycket tid över för skrivandet här.

Helgen var fylld av golf och umgänge. Jag såg verkligen fram emot det efter alla veckor med hängande huvud och dystert humör. Det var damavslutning med golf och middag med bubbel direkt efter. På lördagen träffade vi Håkanssons och sedan golf igen på söndagen. Att det gick skitdåligt då tänker jag inte lägga någon vikt vid. Det finns så mycket annat som både är roligare och värre.

Jag sänder tankar till A som har det jobbigt och jag hoppas att hennes resa ger lite distans. Själv känner jag mig pigg och glad igen och jag tror att mina två dagar gav mig lite kraft. Förmodligen annat också.

Igår hade vi skoljoggen på åtta kilometer. Även om jag inte sprungit på över en månad stod jag på startlinjen och kämpade mig igenom loppet, ömsom springandes, ömsom gåendes i dessa övermäktiga backar. Härligt efteråt. Idag känns benen av, men det är en skön känsla.

Nu rider vi mot helg snart och jag ska göra upp med kopieringsmaskinshelvetet på jobbet.