Net on Net

En vardag i blått och rosa

Sommaren i sitt esse

Kategori: Allmänt

Här rullar dagarna fort, fort. Nu när solen skiner och värmen kommit är vi på stranden varje dag. Lusten att vara inne är långt borta, men ibland måste man ju äta också, och diska, och tvätta.

Vår lilla övernattning i Skillingen var helt fantastisk. Syrran hade gjort en väldans massa god midsommar-mat som vi smällde i oss. Barnen var på bra humör, cyklade och lekte. Thea somnade gott i "Knuts säng", som hon säger om rese-sängen (han sov ju i den på midsommaraftonen). Hon låg ensam i vår stuga och somnade själv utan skrik och utan mig i bakgrunden. Otroligt! Vi andra drack rosévin och surrade fram till småtimmarna.
Tyvärr blåste det ganska mycket dessa dagar, inget badväder precis, men solen sken!
Om det inte blev något bad i Skillingen har det blivit det här hemma. Jag har tagit mitt första dopp! Medan Simon gnetade färg på husväggen, åkte jag och barnen till Käringberget. Härligt var det!
Idag är det varmt, men molnigt. Dags för att röja upp här hemma efter några lata dagar! Nedervåningen börjar ta sig. Vita väggar, tavla gjord med Marimekko-tyg och fondväggen är beställd. Sedan har jag ett nytt projekt att ta tag i. Vi ska måla trappen inne vit, trappstegen ska dock fortfarande vara trä, och den höga spaljen i hallen ska bort. Det här ser jag fram emot enormt mycket!