Net on Net

En vardag i blått och rosa

Sista dagen på året

Kategori: Allmänt

https://open.spotify.com/track/1DM0p3WrhjLh6sddmLK0c9

Nyårsafton. 
Jag startade min dag med yoga och promenad. Fick tips av svägerskan om en yoga-app och den är verkligen bra. Jag smög ner till träningsrummet imorse, innan alla vaknat. Tände ljus, rullade ut mattan, släckte ner och satte på appen. Hemmaträning när den är som bäst. Himla skön start.

Allt är förberett här nu. Bordet är dukat, efterrätten i kylen, bara gästerna som fattas. Vestbergs kommer hit och sedan Jonas o Linnea. Barnen längtar till raketerna. 
Men jag måste byta om, det har jag inte gjort. 
Gott nytt 2016 🍾🎉🍸
❤️❤️❤️

Blöt helg

Kategori: AllmäntAlla Sundbergs i en soffa. Efter några försök med självutlösaren satt bilden.
Middag i Billa och vin igen. Det har blivit mycket sånt den här helgen...och ingen träning. Jag har knappt varit ute och gått. Så svinigt kallt och att gå på is gör att jag spänner mig så mycket.
Men idag måste jag köra ett pass. 

Igår var vi på bio. Trodde först att vi skulle missa hela filmen då kön sträckte sig ända ut på gatan och vi fick stå och frysa benen av oss i kylan. Hon som skriver vägrar ju strumpbyxor under jeansen och det var nog tio minus där ute.
En man som heter Ove såg vi. Jag har ju läst boken och jag vet faktiskt inte vilken som var bäst. Filmen var väldigt bra. Rolig och väldigt fin. Trots det arga och bittra i Ove finns ett stort hjärta och jag tyckte väl att det kändes mer i boken än vad som syntes i filmen, men han levde kvar länge inombords efteråt. Se den!

Nä. Nu måste jag väl stiga upp. Äta frukost och köra ett pass med styrka.

Ingen bra fotograf

Kategori: AllmäntJulafton och det här var den enda bild jag tog. Maten är uppäten, julklappsleken är över och strax efter kommer tomten. Jag är så dålig på att fota. Men det var en väldigt mysig jul. Mycket skratt.
Och bästa julklappen blev den från S. En golfklubba. Min första riktiga wedge. Längtar tills jag får prova den. Nu står den i bagen i väntan på våren. Det känns länge dit.

Juldagen var lugn. Vi skrotade runt hemma och jag kände mig inte riktigt pigg. Mådde till och med lite illa. 

Igår gick jag och barnen på rea. Thea ville till Cubus. Hon köpte tre plagg på rean för sina egna pengar och jag två par jeans och en poncho. En fika hann vi med också.
Och så bjöd vi klanen Sundbergs på middag på kvällen. Oxfilé med potatis och morötter i ugn. Créme brülee till efterrätt. Gott. 
Jätteroligt att ha alla här och herregud vilka livfulla diskussioner det blev. Tur att det är högt i tak här. 

De där ljusstakarna fick vi av svärmor i julklapp. Superfina. 

Ikväll ska vi åter till Billa. Äta middag och låta kusinerna leka. De har så roligt tillsammans. Jag måste komma ihåg att fota då.