Net on Net

En vardag i blått och rosa

Sol och bad

Kategori: Allmänt

Jag minns knappt vad jag skrivit sedan sist. Dagarna har gått in i varandra och det har blivit mycket golfspelande. Fyra dagar i sträck tror jag.
I lördags var vi alla tre med i Toyota Scramble. Extra kul att Albin var med i laget. Han gjorde det såå bra och klagade inte en enda gång under de sju timmar det tog. Räddade oss flera gånger med sina fina utslag och satte birdie-putten två gånger. Själv lyckades jag en gång men annars var jag urdålig. Varmt som sjutton och huvudvärk redan efter två hål... Vi kom på 20:e plats av 41 lag och det var vi väldigt nöjda över.
Vi stannade kvar över natten på Vecke, jag och S efter en vinstgåva från svärfar. Det var ju ingen höjdare direkt. Man kan helt enkelt säga att vi bott bättre, men jag vet också att vi nog fick det sämsta rummet de har där. Tyvärr.
Vi spelade igen morgonen efter, alltså i söndags, och då gick det bra. För mig. Sänkning. Äntligen!! Sedan mötte vi upp barnen vid Billsjö och softade med sol och bad där med svärföräldrar och Bibbi och Ulf. Skönt.

Idag åkte vi med grannarna och Martin och barnen till Gullvik. Eller det var tanken, men himmel vad grått det var ute vid havet. Vi vände och for till solen vid Prästänget. Mycket bättre. Skönt i vattnet och trevligt sällskap. Det är ju på en strand man vill vara sådana här dagar.

Solskensveckan

Kategori: Allmänt

Vilket väder vi drog hem från Cypern. Bara sol och värme hela veckan.
Jag spelade ju tävling i tisdags. Det gick så där. Fem slag mer än mitt handicap. Ingen vinst att inkassera där inte. Däremot hade jag väldans tur i utlottningen av priser på scorekortet.

450 kronor känns skönt att ha i presentkort i shopen. Jag tror att det till och med var en större summa än vad tvåan och trean fick i själva tävlingen. Knas!!

Igår åkte vi till Sandudden. Strålande sol här i stan...men f så mycket moln där. Så fort solen tittade fram tog jag mig ett dopp i alla fall och barnen badade lite. S lekte hajk och korven blev faktiskt perfekt varm.

Idag var vi åter på golfbanan, tävling igen. Damerna skulle grabba en kille/man och spela som ett lag. S jobbar, så jag frågade Albin. Otroligt nog sa han ja. Det gick väl ok. 38 poäng skrapade vi ihop tillsammans och han gjorde det jättebra för att knappt ha spelat något alls i år. Han har inte varit sugen helt enkelt. Det blev en 20:e plats för oss av 28 lag. Inte sist. Han blev taggad i alla fall, så imorgon spelar vi igen. Roligt!

Nattgäster

Kategori: Allmänt

Wilmer och André har kommit upp och stannar här i några nätter. Roligt!

Jag fick lite egentid idag. Eller tog mig. Det var skönt. Först en stund hos frissan, besök på golfbanan och sedan en vandring i stan. Hittade lite fint till mig själv. En härlig förmiddag och på eftermiddagen for vi till Billa på middag och anslöt till våra nattgäster.

Jag fick en present också från svägerskan som tack för alla golfklubbor jag skänkt till henne. Det var fint och roligt. Tack, Sandra!

Imorgon har jag anmält mig till golftävling... Jag som inte spelat på länge. Hur ska det gå?! Ångest.