Net on Net

En vardag i blått och rosa

Gott slut!

Kategori: Allmänt

Nyårsafton och vi lägger snart det här året bakom oss också. Ett år fyllt av många minnen och jag lägger de mest värdefulla i ett särskilt fack. Nära till hands att plocka fram när jag som allra helst behöver dem. Här kommer några i lite random ordning.

❤️
❤️
❤️

I solstarka Cypern spenderade vi en underbar vecka. 

Sommaren bjöd på bröllop även i år. Utomhus i Gärdal medan ett lätt regn föll över oss.Två konserter blev det och båda lika fantastiska på varsitt sätt. Tomas Ledin och här nedan, Winnerbäck.


Thea lär sig att åka slalom och tar sig nerför Långben i Bjästabacken alldeles själv. Stort!


Albin börjar spela hockey på allvar. En fin lirare och fantastisk i målet.


Thea fyller fem och känner sig stor!Albin blir sju år och visar upp den karaktäristiska gluggen.


Vi hippar vår kollega på jobbet. Minnesvärt helt klart.


Några fotbollssammandrag blev det också.


Jag och Ulrica drog på vår årliga resa. Den här gången blev det tåget till Umeå över dagen. ❤️
❤️
❤️

Året har hållit sig väl med oss. För dig med förhoppningsvis. Nu vill jag bara önska er ett gott nytt också, vart ni än är och vad ni än gör. 
Ikväll firar vi in 2014 hos Johan och Stina på varvet tillsammans med familjen Håkansson. 
Gott Nytt År!
❤️❤️❤️

En middag

Kategori: AllmäntMiddag med Martin och Carro och alla barnen. Väldigt roligt. Oxfilé. Egen klyftpotatis och sås. Jättegott vin. Och vi pratar och pratar. Skrattar. Delger vad som hänt sen sist. Husdjur kommer på tal och att ta bort dem. På olika sätt. Groteskt hur en del löser det. Och så blir vi djupa. Pratar om döden och vad som händer sedan. Intressanta samtal. Vi har alltid så mycket att prata om och tiden försvinner i ett nafs mellan vinet, diskuterandet och skrattet. Klockan är över tolv när de drar sig hemåt. Alla barnen utom den minsta är vakna.

Och jag, jag känner mig inte hundra än, trots botemedlet här nedan. Tyvärr. 


Besatt?

Kategori: Allmänt

En söndag på hemmaplan och jag fastnade i barnens pussel. Lätt gjort. Att fastna alltså. Albins pussel var inte lätt kan jag säga.

Annars då. Mycket hockey nu för grabbarna i familjen. Är det inte på tv:n så är det träning, friåkning, eller någon turnering på arenan som måste ses. Nästan lite av en besatthet. De är där nu faktiskt, på arenan.
Jag hostar och kraxar på och städar lite. Martin med familj kommer hit på middag om sisådär en timme. Det blir trevligt.