Net on Net

En vardag i blått och rosa

Fredag

Kategori: Allmänt

Och så gick det en vecka igen. Ris och rosor på den. Det går alldeles för fort nu. Om man ändå fick stoppa tiden. Vädret har ju varit kasst, jag vet, och jag har varit trött hela veckan och på jobbet är jag less. Det är inte som förr där. 
Men ändå. Jag vill det alltid så här års. Det är så mycket jag måste hinna med på jobbet och så vill jag hinna njuta också. Av solen som kommer. Av fina stunder.

Det har inte blivit mycket löpning i veckan. Ett långt i måndags och så nu intervaller ikväll. Vädret igen som jag inte velat gå ut i och huvudvärk igår. Värsta sorten. Väderkänslig, för fy vilket väder det var inatt.

Imorgon ska vi till Billsta. Grillning med vänner och så gå till brasan. Innan dess en sväng till rangen. De har äntligen öppnat och det suger till att få slå. 


Längtar

Kategori: Allmänt

Det här aprilvädret lurar mig hela tiden. Man ska inte bli styrd av vädret, men hur kul är det att springa och plötsligt få en regnskur över sig. Frivilligt liksom. Nä. Inget för mig.
Igår körde jag något typ av intervall-pass i källaren istället.

5 varv på detta:

1min halvsnabbt spring på stället + 20 knäböj
1min vila
1min snabbt på stället + 20 utfallssteg
1min vila
1min snabbt på stället + 20 grodhopp
1min vila

Ganska trött sedan, trots vilan. Mycket mjölksyra i benen.
Imorse var det i alla fall sol och jag sprang en kort runda innan frukost och slog rekord. Kuligt!

Det har varit en rätt lugn helg. Jag har riggat upp Wii-spelet i Theas rum och vi har tävlat i att sjunga. Hon blev så sugen när Albin spelade sina spel. När hon gick till Bellan fick jag ha spelet för mig själv och körde lite golf. Det gav mersmak kan man säga.
Jag rotade fram några klubbor och gick ut och slog på gräsmattan. Både igår och idag faktiskt.
Jag tog med en plastboll och en riktig boll. Tänkte inte riktigt på vilken boll jag slog men kom på det när jag såg hur den flög. Högt. Långt. Ända bort till grannen. Oj! Tur att bollen träffade ett träd där och ändrade lite riktning, annars vet jag inte vart den hade träffat... 😳 Precis i mitten av deras gräsmatta låg den. Inte läge för att smyga direkt.
Nåja, inga fler missöden nu. Bagarna är  åter på plats i boden på Vecke och bara väntar. Jag längtar. Riktigt mycket.

Happy birthday!

Kategori: Allmänt

Albin fyller tvåsiffrigt och jag tänker, shit vad ung jag måste ha varit då när han kom. Jag känner mig fortfarande som 26. 
Men nu är det ju inte mig vi ska prata om, utan dig, goaste killen, som fortfarande vill krypa intill mig i soffan och mysa under pläden. Du har inte vuxit ifrån det än och jag tar varje chans. Ibland kommer det en puss också, men oftast drar du upp byxbenet och vill bli kliad. 
Du är snäll med Thea också. Nästan för snäll. Låter henne gärna ta den där sista godisbiten för att undvika att hon blir sur. Men rätt ofta retas du också och visst, jag kan bli rätt less på det.
Det bästa med dig är din glädje, nyfikenhet och omtänksamhet. Du vill andra väl och det märks. 
Mysiga du. 
Du har spelat NHL hela dagen på ditt nya Playstation och jag hoppas att skönsången imorse svarade upp till dina förväntningar. Att du haft en fin födelsedag. Vi älskar dig gogubben! ❤️