Net on Net

En vardag i blått och rosa

Åter i min hand

Kategori: Allmänt

Jag ringde till norrtåg imorse och fick reda på att min klänning befann sig i en låda för hittegods. Men i Umeå. Den snälla mannen i luren ordnade så att en kvinnlig konduktör skulle ta med den på tåget mot Övik.
Jag var på plats i god tid, stod på perrongen och väntade, men tror ni inte att de meddelar efter en stund att tåget är inställt. Det skulle komma en ersättningsbuss. Jaha...men min klänning då?? Ingen information alls att tala om på det där stället. Ingenting om vart bussen ska gå ifrån eller när den kommer.
Igen ett samtal till norrtåg och strax efter är det en kvinna som ringer till mig och säger att hon har min påse med sig i bussen. Jag måste bara vänta lite till. En halvtimme senare är vi återförenade.
Vilken resa den fått göra, redan.
Men, vilken tur jag hade som fick tillbaka den!
Inte mer än rätt att ni får se den, nu när jag svamlat så mycket om det. Voilá!

En riktig tjejdag!

Kategori: Allmänt

Vilken rolig dag vi haft idag, Ullis och jag. Tåget gick punktligt och vi tog favoritaffärerna först. Hittade både det ena och det andra. Mycket flams och trams. Och sedan en jättegod lunch på Allstar. Vi var dock lite sena till tåget hem, seg kö till biljetterna, så vi köpte lite tidningar och satte oss på ett fik istället och fortsatte med flamsandet och surrandet tills nästa avgång gick.
Men, väl hemma igen insåg jag att jag hade en påse för lite med mig hem. Skit!! Nu tror jag att min klänning är nere i Sundsvall, eller Gud förbjude, i någon annans händer. Illa!!
De håller på att undersöka saken. Fortsättning följer.

Shopping på G

Kategori: Allmänt

Vaknade till en regnig morgon och inställd promenad. Lite mysigt det med, att ligga kvar i värmen, höra regnet smattra mot fönstret och läsa lite.
Vi åkte upp till Lögdeå idag och fyndade lite. Två tröjor till Thea, ett par jeans och en jacka till mig, allt till samma pris som vad jackan egentligen kostade. Det kändes bra.
Imorgon testar jag och Ulrica om tågen verkligen går som de ska. Umeå är destinationen. Roligt sällskap, god mat och möjligtvis shopping. Eller ja, mest troligt. Ni känner ju mig. Det blir skojigt det.