Net on Net

En vardag i blått och rosa

Ensam hemma

Kategori: AllmäntSnöhelvetet. Det blev min motion idag. Barnen hjälpte till en stund innan de gick över till grannens tomt och avslöjade att det var första gången jag skottade den här vintern. De har sån humor.
Och S undrade om det verkligen var jag. Inte Albin?
Hallå! 

Annars är det lugnt och stilla här. Inget barnskratt och gnabb. Rätt skönt. Men tomt. De skulle se gladiatorerna och äta godis. Mysigt.Överraskad

Kategori: Allmänt

En lite crazy fredag med plötslig älg-entrecote till lunch och en sönderslagen tekopp. En har jag tackat och en annan har jag skämtsamt önskat att jag fick en ny av. Jag som tyckte om min kära kopp. Måste jag tvingas dricka ur en vanlig blå nu?

Nåja. Det är fredag. Barnen har myst framför Fångarna på fortet. Jag har bastat. Skrubbat in mig och legat raklång på bänken. Vinglaset står framme. 
Njut av helgen hörni.

Aaah

Kategori: Allmänt

Det var lite skönt att komma på jobbet och göra så här✌️ imorse. NO-läraren som ville spöa mig i wordfeud fick sig en knäpp på näsan. Snacka går ju.
Och så fick jag en kram av den längste på skolan. Ingen dålig dag trots huvudvärk.
Så har jag det, pikar och skämt till höger och vänster. Roligt nästan jämt.

Imorgon är det fredag igen. Fattar inte vart dagarna tar vägen. Det var tänkt att vi skulle gå på hockey i helgen med jobbet, men det blir inget. Jag hade fixat barnvakt. När jag sa till barnen att de inte behövde sova över hos farmor och farfar blev de så besvikna och ville sova över i alla fall.
"Då får vi fika på sängen."
Så nu blir det så ändå. På lördag. 

Sen vill jag bara slå ett slag för Antikrundan. På torsdag, den 5:e, sänder de avsnittet från Örnsköldsvik. Min ingifta moster är med i programmet om en skulptur av Milles. En helt makalös historia som fortsätter i Stockholm sedan. Jag kommer absolut att titta.