Net on Net

En vardag i blått och rosa

Laddade

Kategori: Allmänt

Farmor och farfar tog kidsen till Rövarbyn idag. Det blev så lugnt och stilla här hemma att jag inte alls kände för det jag skulle ägna min dag åt. Att städa. Hur kul är det på en skala? Så jag tog en skön tur in till stan istället, köpte nattlinnen till Thea och små presenter att ta med till barnen. Sedan kom jag hem och fick lite dåligt samvete att jag slösat bort tiden, så jag fixade tillslut tvätten och packade min och barnens väskor ändå. Imorgon drar vi iväg på årets bilsemester Stockholm - Vimmerby - Stockholm - hem. Mamma och pappa ser efter huset.Jag har lagat Albins älskade snutt för hundraelfte gången. Att få till en snygg lagning finns inte på kartan längre, nu gäller det bara att täppa till alla hål.Ni hänger väl med på resan?

Filosofisk

Kategori: Allmänt

Vad varmt vi haft idag. Närmare 30 grader. Jag klagar inte för det är ju det här vädret jag har längtat efter hela långa vintern. Ibland önskar jag att jag kunde stanna tiden, låta allting vara precis så här och försöka fånga nuet. Ibland får jag påminna mig själv om att njuta. Njuta av vädret, njuta av alla promenader och joggingturer i det härliga vädret och njuta av att behöva öppna altandörren på morgonen fastän klockan inte hunnit slå åtta.
I vanliga fall kommer livet emellan och dagarna bara avlöser varandra utan att man hunnit registrera hur underbart livet kan vara.
Så, ut och njut av vad naturen har att ge!

Sköna sommardagar

Kategori: Allmänt

Sommaren har kommit tillbaka till oss. Vi tog cyklarna till stranden idag. Det blev en snabb visit, men nog för att barnen kunde plaska vatten en stund och fika. Bara själva cykelturen är ju en del av utflykten.
Thea har haft sitt minikalas. Hon bjöd två, men tyvärr blev den ena sjuk. Det är ju sånt som händer men hon blev lite ledsen. Thea alltså. Nåväl, hon blev väldigt glad när Knut kom i alla fall.

Och vi sköter om vårt hus. Vattna måste jag göra nu när solen skiner och efter alla dessa dagar med regn, växer gräset i raketfart och behöver klippas.


Den stora och den lilla klipper alltid tillsammans