Net on Net

En vardag i blått och rosa

Vad är jag?

Kategori: Allmänt

Är jag frisk nu? Ingen feber idag och jag hämtade Albin imorse i Svedje som sovit över där med laget. Vi åkte direkt till Bjästa för match, men jag for hem och vilade. Skjutsade Thea på kalas och städade lite. Ytterst lite.

Jag har haft huvudvärk större delen av dagen igen och om jag ska vara ärlig har inte orken kommit tillbaka riktigt. Så vad är jag? Pigg nog för att jobba, eller behöver jag en dag till? Vet inte. Får ta beslut imorgon.

Något annat nu. Thea har börjat träna på spanska. Simon hittade lappen på hennes skrivbord. Frågan är om hon kan uttala orden också...? 

👎

Kategori: Allmänt

Meeen. Jag vaknade igår av hosta, huvudvärk och med en röst av mörkare slag. Äsch, det kan man jobba med ändå, tänkte jag och körde till jobbet. Fast sen kom hängigheten, strax innan jag skulle på utbildning på Pinassen. 
Jag fick nog feber där, runt lunch. De såg det i mina glansiga ögon när vi åt på Waynes Coffee. Jag tog en Ipren efter några timmar och härdade ut. Jag är ju lite sån, vägrar vika ner mig typ. 

Fast idag är jag hemma. Det finns gränser även för mig. Ögonen rinner, torrhosta, hes, förhöjd temp och bara helt slut. 
Det är bara så tråkigt det här. Jag tycker inte om att vara sjuk. Inte van. Det känns som flera år sedan sist och nu två helger i rad. 
Chefen sa igår att det bästa med att vara sjuk är att man får äta vad man vill. Ska ta henne på orden och bara äta gott.

Pink is the thing

Kategori: AllmäntVi är på rätt sida av året nu. Inte så kallt.  Vit snö och sol, så jag kände för rosa idag. Chockrosa. Det kändes vårigt på något sätt. Det är nu den bästa tiden kommer och idag, när vi gick från matsalen, ville jag bara ut i solen och gå en promenad. Det var så fint och härligt ute. 
Men det blev ju inte så. Jag åkte hem i dimma istället. Usch.

Jag har bakat ikväll. Min insats till fikaveckan. Albin tyckte att de var goda. S slogs om att få äta en och Thea... Hon lämnade sin halväten för att hon tyckte att den var för mjuk.. Ööh, what? 😳