Net on Net

En vardag i blått och rosa

Framgång?

Kategori: Allmänt

Mors Dag. Jag blir väckt av familjen och får ett litet paket ovanpå täcket. Presentkort på Inter Sport och jag har inte susning om vad jag ska köpa där. Kläder? Något till träningen? Jag måste fundera.
Vi åker till mamma och pappa och äter både smörgåstårta och den himmelska jordgubbstårtan. Bara för att det är så gott! Albin tar två bitar jordgubbstårta. Jag ger min mamma ögonskugga, vit och grön och när vi åker därifrån går hon in och testar dem. Vi åker direkt till Billa och äter Mors Dags-middag. Mycket gott såklart.

Den obligatoriska söndagsbadningen hinner vi också med innan läggdags. Alltså, barnen badar ju mitt i veckan också när det behövs, men söndagar är en spikad dag för det. Och Thea bajsar för första gången frivilligt på toaletten. Mitt i badningen reser hon sig upp och säger att hon måste bajsa. En stor händelse för henne. Det har ju bara varit blöjan som gällt tidigare när nr2 ska göras, men nu tror jag att hon gått vidare.

Det blir måndag och jag har mitt årliga besök hos tandläkaren. Inga hål den här gången heller, bara lite tandsten som tas bort. Och som alltid när jag ligger där i stolen tänker jag på att jag måste bli bättre på att använda tandtråd. Jag brukar göra det i max två veckor efteråt och sedan glömmer jag, eller så orkar jag inte för att det är så bökigt. Och precis som tidigare tänker jag nu att den här gången ska jag verkligen fortsätta! Ja, det ska jag!
Mm, eller hur?

Det är en skön vecka som börjar nu. Om jag sträcker ut armen kan jag nästan ta i den långa helgen som kommer, från torsdag till måndag. Underbart!