Net on Net

En vardag i blått och rosa

Snaart lov

Kategori:

Det blev en riktigt fin torsdag, trots regn, blåst och gråmulen dag. En förmiddag med nationellt prov, duktiga elever och överraskning med fika mitt i alltihop. Vilket härligt jobb jag har. Inte minst fina jobbarkompisar.
Men jag hostar mig hes idag. Försöker lena halsen med te, men det behövs något annat. Tystnad kanske. Lite svårt att få till bara.
En dag kvar att jobba innan vi tar lov. Känns välbehövligt. Men det är ju typiskt att den ska inledas med en förkylning. Får hoppas att det stannar med bara hosta, för helgen väntar med mycket skoj.
En dag kvar. Jag har ju fredag idag...en aning motigt måste jag säga. Men den som väntar på något gott.

Deja vu

Kategori:

Det finns en film som barnen har. Kommer inte på titeln. Men den handlar om två mammor som bor grannar. De har barn naturligtvis och redan från bebis-stadiet börjar de tävla med varandra. Vem som kryper först, går först, börjar prata, ja, ni förstår. Den där tävlan fortsätter, fast med stigande ålder är det barnen själva som gör det. Inte mammorna. En av pojkarna heter Albin, tror jag. jag kan ha fel. Hur som helst. I slutet av filmen ska han hoppa från ett tak. Han vinner om han gör det och kompisarna står nedanför och hejar på honom. "Albin! Albin! Albin! Hoppa!" Han hoppar och bryter benet om jag minns rätt.

Allt detta kommer till mig när Simon berättar om en händelse idag. Han ska hämta Albin på skolan och innan han kommer runt hörnet hör han några ungar skrika "Albin! Albin! Albin!"
Så ser han sedan vår lilla pojke längst upp i backen bakom skolan. Hur han åker nerför den stora branten. Och längst ner hoppar i ett gupp och ramlar omkull. På skidor!!! Vilken galning!
Han klarar sig utan benbrott tack och lov.

Spelade badminton idag och nu har jag fått hosta. Då är det okej att bara ligga i soffan va?

Ökar synligheten

Kategori:

Knasiga veckan del ett har inletts. Det är tjockt i kalendern ända fram till påsk nu. Frågan är om man kommer ur denna dimma förrän till maj? Lättsam och skön dag ändå.
Jag har inget vettigt att säga idag. Lämnar er med en låt istället, som jag gillar.

http://open.spotify.com/track/0apqDPK578iRoiR9VIRA0a