Net on Net

En vardag i blått och rosa

Mized

Kategori: Allmänt

I sommar laddade jag ner appen Mized. En app fylld med träningsprogram av allt möjligt. Komma igång, styrketräning, löpning, skidåkning, cykling, simning, rehab/prehab m.m. En riktig guldgruva för tränande personer! Varje pass har beskrivningar och filmer till för att se övningarna.

Jag har lagt upp olika program nu i sommar och gjort ett eget träningsschema av dessa. Löpning, styrka för löpare både med och utan redskap, samt lite rörelseträning emellanåt. Helt underbart att veta vad, hur, när och varför. 

Nu närmar sig tjejmilen med stormsteg. Mindre än tre veckor kvar och träningsschemat börjar gå mot sitt slut. Vilken härlig känsla det är att kunna fullfölja något och bocka av. Nu har jag därför gjort ett nytt, med start vecka 36.
Då vänder jag på steken och går ner i gymmet. Släpper inte löpningen helt, men suget att få lyfta vikter är större än att springa. Känner det redan. Längtar.

Jag blev väldigt glad också nu ikväll. Skatteverket har gjort klart att friskvårdspengen kan användas till Mized! Imorgon går jag direkt till vår K och begär att få det. Att vara premium-medlem kostar en slant - men så värt det! Och nu blir den gratis!! Kan ju inte bli bättre.

Rekommenderas till alla, oavsett vilken nivå du befinner dig i!