Net on Net

En vardag i blått och rosa

En dag för shopping

Kategori: Allmänt

Har haft en topphastighet på 175km/h idag. Men man får ont i öronen av så höga farter, speciellt i tunnlar. Jag tar tåget till Umeå och har en toppendag i mitt eget sällskap. Strosar i solskenet med solbrillorna på, tittar på folket och äter focaccia (stavas det så?) till lunch. Esprit levererar som vanligt och jag fyndar för halva priset på Sisters.
En helt knasig bild på jeansen jag inte kan lämna. Jag ser nästan gravid ut på bilden, men så är inte fallet. Vi kan låtsas att det är tröjan som sitter konstigt. De ser inte så märkvärdiga ut, men är väldigt sköna och de sitter bra där bak.
 
 
Vad smidigt det är att åka tåg istället för buss. Bara hoppa på och betala där man sitter. Inget meck med biljetter. Och fort går det som sagt.
 
 
 

Just ingenting

Kategori: Allmänt

Medelhavsvärme ena dagen, regn den andra. Jag har hört att det varit riktigt varmt nere i södra Sverige och kanske fortfarande är.
Vi hade en resa inplanerad till Stockholm denna vecka, men nu blir det inte så. Bilen är inte fixad ännu och man kan väl säga att vi blivit kräsna på comfort då vi inte vill ta den gamla toyan. Känns tråkigt såklart. Sedan Turkiet-resan har vi bara gjort små utflykter och det är väl inte så tokigt det heller, men inte riktigt likt oss att inte ta en liten tur genom Sverige också. Som läget är nu få vi helt enkelt vänta med det till hösten.
Men idag är det en grå måndag. Den har sprungit bort i ett hav av tvätt, diverse ärenden och snart är det middag. Jag klev ju nyss upp känns det som. Men, det är bra. Sådana här dagar behöver inte vara länge.
 
 
 

Lite bad, lite sol, lite Bruce

Kategori: Allmänt

 
Fönstret klart och den lite för korta gardinen, på bredden alltså. Jaja, det finns värre saker än det.
 
Thea gick på kalas igår, i ett hus på gatan här bredvid. Blyg som vanligt, men tinade upp efter en stund och vi var tre tappra föräldrar som satt utomhus i solen, drack kaffe och surrade. Ja, ni hörde rätt. Jag drack kaffe. Flera år sedan sist och jag mådde illa efteråt. Huvva.
Så mötte vi upp Ulrica och Knut vid Kärringberget och solade en stund. De följde med hem på middag efteråt.
 
Vädret idag kan ju knappast någon klaga på. Underbart! Vi satt på stranden idag med några timmar och jag tog mitt första svalkande dopp. Två gånger faktiskt.
 
 
Näst sista veckan på sommarlovet ligger framför oss. Vi har lite kalas att se fram emot, en tripp till Umeå och en middag med goda vänner, i icke nämnd ordning, men som alltid ligger man ju oftast en dag efter i blogg-världen.
 
Bruce Springsteen var i Göteborg igår. Den här låten gillar jag av honom.