Net on Net

En vardag i blått och rosa

En allsköns dag

Kategori: Allmänt

Skön dag idag. Hett i solen, så länge den var framme. Albin hade juniortävling idag och jag och Thea var lämnade till vårt öde. Härligt att få vara ensamma en stund.
Jag for till stan och fick en genomklippning av håret. Inget som syns, men det känns. Lite lättare. Jag vill spara ut det lite känner jag och sen göra något nytt. 
Sen åkte vi till stranden, lät Colin bada lite. Han var inte alltför förtjust i vågorna, men fikade gjorde vi.
Molnen kom. Åskan kom. Regnet kom. Inte stod det på SMHI-appen, men är vi förvånade?

Albin kom hem sedan, glad, men något blöt. 30p hade han fått ihop och en sjätteplats. Nästa onsdag vill han tävla igen och vi hejar på.

S åkte på herrmiddag på Bishop och jag tog hit Ulrica och pojkarna för att käka pizza ihop. Lite spontanitet på en onsdag är aldrig fel. 

Imorgon en golfrunda igen. 

Kontraster

Kategori: Allmänt

Kusin Filip skickar bilder från soliga Spanien till Albin. Grönt hav och vita stränder. Skyhöga palmer och en ny keps han köpt. Det ser helt underbart ut. Och här hemma har det regnat nästan hela dagen.
Promenaden nu ikväll var dock skön. Ljumt ute och solen sken. Albin och Thea hängde med. De är så duktiga på att ta hand om Colin. Låter honom inte gå in på andras tomter eller kissa på brevlådor. Plockar upp bajset. Ansvarsfulla. Det är nyttigt med husdjur känner jag, om än bara till låns. De lär sig känna empati och ser vilket jobb det krävs. Colin är dödstrött på kvällarna av allt lekande och promenerande.
Lite mer än 15000 steg har jag gått idag, så det blir ju en del.

Imorgon tänkte vi ta med honom till golfbanan. 17.40 har vi tid för att gå nio hål. Det är trångt på banan och svårt att få tider. Alla vill spela när vädret blir bättre. Det verkar ljusna på den fronten. Skönt, för nu är jag less på innesittar-dagar!

Skitväder

Kategori: Allmänt

Herregud vad det regnar. 
Imorse gjorde det inte det och tur var väl det. Morgonpromenad med Colin. Klockan var strax efter åtta och barnen skulle bums med runt sjön. Hela världen låg kvar i sina sängar tror jag. Vi mötte ingen alls längs vägen. Inte ens en bil.


De har följt med resten av gångerna också. Albin tycker hemskt mycket om att hålla i kopplet och busa runt, göra trix och ge godis. Colin är helt slut nu stackarn. 
Men fy för att göra allt detta i regn. Veckan ser inte allt för solig ut heller tyvärr. 

Slapparsöndag annars. Ljudbok på och så somnade jag såklart. Det måste vara vädret som gör mig trött.