Net on Net

En vardag i blått och rosa

En vanlig helg

Kategori: Crossfit

Det här var igår lördag. Vi åkte till hockeyplanen med grannarna, lirade hockey, lekte och fikade. Jag är verkligen urdålig på att spela hockey och min gud vad jobbigt det var! Att både åka skridskor och skjuta puck är något jag inte gjort sedan högsstadiet. Och jag föll. Idag har jag ont i knät. Vi höll igång i två timmar innan vi åkte hem.
Vi gick över till samma grannar på eftermiddagen för att se på Modo-matchen, som visade sig vara hur dålig som helst.
 
Idag är jag så tung, så tung i mina ben. Skridskor igår och crossfit idag.

Passet idag:
boxhopp 7 reps 3 set
squats 4 reps 3 set
marklyft 4 resp 2 set

6 varv på tid:
4 burpee-boxhopp
8 boxhopp
16 squats
96 jump rope single

Tid: 23,25 min.

Jag förundras över hur barnen utvecklas. Numera kan de sköta sig själva längre stunder. De ritar, lägger pussel, snickrar, spelar gitarr, sjunger, pysslar med dockorna, dukar och är bara allmänt lättsamma.
Jag har fått mitt liv tillbaka! De behöver inte ständig tillsyn och jag kan ägna mig åt det jag vill. Vilken befriande känsla!

Blinded by the Pusher

Kategori: Allmänt

Simon har fått mig att gilla denna låt. Och nu har den äntligen kommit till Spotify. Det måste ju firas.
Lyssna

Honky Tonk

Kategori: AllmäntDet är ös på Mora Träsk i Sporthallen. Albin och Thea hoppar, dansar och gör alla rörelser. Thea lite mer än Albin. Överallt är det barn, stora som små. Vi sitter med Theas och Albins dagiskompisar som hittar oss i vimlet.
Bredvid scenen kan man köpa skivor, dvd och tröjor. Jag köper en billig cd, med de flesta kända sångerna. Klockan hinner bli sju innan vi fått på oss alla kläder och tagit oss ut. Barnen är alldeles rödkindade av allt hoppande och studsande.

Helgen ligger framför oss. Imorgon lördag åker vi på utflykt med grannarna till hockeyplanen. Söndag är helt blank. Och jag fortsätter träna.

Dagens pass:

20 push ups
30 situps
60 squats
20 push ups
60 squats
30 siups
20 push ups

Tid: 9.32

Benen darrar, mjölksyra i armarna och jag låter konstigt. Intensivt trots lite träning och jag börjar redan märka av resultat. Jag är starkare och konditionen har fått sig en push. Lovely!