Net on Net

En vardag i blått och rosa

En dålig omställning

Kategori: Allmänt

Åååh, jag förstår inte! Trots att barnen lade sig senare än vanligt igår, väcker Albin mig med att ropa:
Mamma, jag vill ha välling!
Kisar mot klockan och ser att den bara är halv sju. Suck! Tänker ett steg längre och inser att klockan bara är halv sex eftersom jag inte ställde om den när jag gick och lade mig. Ännu värre.
Jag lyckas få dra mig lite till, men halv sju, en timme senare alltså, måste jag masa mig upp och göra välling till två superhungriga barn.
Varför händer detta just idag? När man får en hel timme helt gratis att sova bort!
Nu är klockan tio och jag är fortfarande trött. Skitmorgon!

En ovanlig lördagkväll

Kategori: Allmänt

Vattkopporna har blivit fler och nu ikväll kändes Thea lite varm. Hon kliar och kliar och jag har strött på lite potatismjöl inför natten. Tror ändå att det är en lindrig variant för så många koppor är det inte. Kanske kommer Albin att få det tuffare eftersom han är lite äldre.Medan andra är ute och roar sig på Ladies Night med Martin Stenmarck i spetsen, kör jag och Albin bowling på Wii-spelet. Han är grymt duktig! Jag får ligga i för att vinna över honom.
Well. Som ni kan förstå händer det inte så mycket här hemma. Bättre lycka i någon annan blogg.

Vattkopporna har kommit!

Kategori: Allmänt

Jag önskade att barnen skulle få vattkoppor för ett tag sedan och nu verkar det som att jag blivit bönhörd.
Simon och barnen åker till nya lekplatsen direkt efter dagis. När de kommer hem ser jag tre misstänksamma prickar på Theas kinder. Efter att jag lyft lite på tröjan är jag säker. Thea har fått vattkoppor.De är inte så många än, men tillräckligt för att hon ska klia sig. Albin är frisk. Än så länge. Chansen att han ska gå prickfri ur det hela är nästan obefintlig va?
Men hur som, det passar ju finemang med tanke på att det nu är höstlov och jag bara jobbar tre dagar. För en gångs skull kommer sjukdom lägligt!