Net on Net

En vardag i blått och rosa

Lördagskul

Kategori: Allmänt

Nu ligger jag här lite smått berusad av det godaste av drickbart. Mätt av oxfiléplanka. Glad av skratt och prat. Nöjd över dagens shopping.

Vi hamnade i Kungsträdgården lagom till att solen kom. Tittade på marathon och tog en glass i solskenet.


Och innan dess bunkrat med cider på rummet. Vi gick loss på dem innan vi sökte upp en restaurang fram emot kvällen. Vi gick och vi gick och vi gick. Runt hela Stureplan faktiskt. Kändes inte riktigt som att vi hörde dit. Men till slut hittade vi en restaurang som dög. 

Och så några drinkar och nu ligger vi här. På rummet. Nöjda över helgen. 
Imorgon tar vi tag i projektet pressa ihop resväskan.


Stockholm

Kategori: Allmänt

Det är verkligen synd om oss här. Verkligen. Sköna, mjuka sängar, en utlovad gigantisk frukost, goda middagar och en massa affärer att gå runt i. Inga barn som drar i oss, inget kladd, inget kivande eller letande efter toaletter i panik.

Idag blev det torskrygg till middag i Gamla Stan. Vitt vin. Gott. Absolut. Men, ja, en litet hektiskt ställe. Lite stressande mitt i allt det goda.


Det blev en efterrätt också och sedan en drink i Kungshallen. Vi är inte så himla party måste jag säga. Njuter av livet istället. 


Det ser nästan ut som sol. Men det var värmelampan. 


Ledig dag

Kategori: Allmänt

Vilken härlig dag det varit. Blåsigt men skönt i solen. En riktig slappardag.
Jag hade en plan på att rensa i rabatten, men jag är som jag är. Tänker att det kan jag göra en annan dag. Kanske på söndag när jag kommit hem igen. Hade S varit hemma hade han nog tyckt att jag varit lat. Fast det är jag inte. Inte egentligen. Har jag en ledig dag, då vill jag vara ledig. Skrota runt. Städa. Plocka. Noppra ögonbrynen. Läsa lite bloggar. Sola lite. Ja, ni fattar. Men lat, nej. Bara ett annat synsätt.
Jag har tvättat i alla fall. Tre maskiner och hängt ut alltihop. Och vikit in allt. Dammsugit. Sånt där vi inte riktigt hunnit med i jobbhetsen. Suttit i solen har jag gjort. Och tagit en promenad.

Väskan är halvt packad. Jag behöver inte så mycket med mig. Det är ju bara en helg. Imorgon åker vi. Landar klockan ett ungefär. Och så kommer vi hem söndag eftermiddag.