Net on Net

En vardag i blått och rosa

Hockey-skola

Kategori: Allmänt

Ja, nu har det börjat. Tre Kronors hockeyskola för alla 6-åringar. Jag får väcka Albin halv åtta för att han ska hinna äta sin gröt-tallrik innan träningen börjar 9.00. Simon följer med och bevittnar det hela. Han har ett försprång, Albin, efter hockeydagiset förra året. En duktig skridskoåkare har han blivit. Träningen är väl snarlik som den tidigare. Lekar, skridsko-träning och lite match på slutet.
 
Förra helgen var vi och tränade lite i Modohallen. Albin pinnade på och Thea släppte taget. Se själva!
 
 
Och jag, vad gör jag denna söndag? Tar sovmorgon medan Thea ser på tv, bygger lego och dukar upp frukost för alla dockorna. Jag gör en vecko-sallad också. Skönt att slippa stå och göra sallad varje dag.
 

Sep. 29, 2012

Kategori:

Mycket spelande idag. Stryktips, lotto och trav. Vi är ett stort gäng som gått samman på jobbet och det känns helt okej att ha fått in sju rätt på travet. Synd bara att vinsten delades med 95000 andra. Så går det när bara favoriterna vinner. Bättre lycka nästa gång.
Vi sitter i soffan och ser Modo-matchen. En vinst här också skulle sitta fint i tabellen.
Annars har en liten del av dagen spenderats i stan med barnen. Sockar, kallingar och två stycken one piece (hur tusan stavas det??) följde med hem. Och en ljuslykta.
Den andra delen av dagen hamnade jag i tvättstugan. Klädhögarna är borta. Skönt.

Stora dagen

Kategori:

Känner mig trött så här på fredagskvällen. Thea har lagt sig, bara jag och Albin i soffan framför Fångarna på fortet. En mugg varm oboy på bordet framför honom.
Vi har varit på kalas hos syrran. Sebben fyller 18. Viktigt datum. Från och med nu borde jag vara god man, men inga papper har kommit. Vet inte vad de pysslar med riktigt, där nere på kontoret. Nåväl. Vi har ätit tårta, diskuterat hot lips, medium, hudvårdsprodukter och barn. Och jag är omväxt av femton-åringen i ny frisyr.

Lamporna är tända i röda villan. Albin halvligger i soffan med slutna ögon nu. Dags för andra nattningen. Ha en fin kväll.