Net on Net

En vardag i blått och rosa

Äntligen blev det av

Kategori: Allmänt

Thea tycker om att rita. Många bilder har det blivit genom åren. Hon ritade två pingviner i en tävling i Tidningen 7 för några veckor sedan. Hon vann inget då, men fick bilden publicerad. Det gjorde henne stolt.


I fredags var det dags igen. Och nu vann hon med teckningen Tingeling och Grisälva! Hon var mäkta stolt.


Priset var en DVD-film, Tingeling. Hon och Albin såg den tillsammans i fredags  och tydligen var den jättebra, men sorglig. Albin började gråta och Thea blev helt tagen. Lite sött när de lever sig in i en film så mycket.

Nu är det chill-läge här. Jag är seg efter gårdagskvällen. Väldigt roligt var det.
Och skitgod mat rent ut sagt.
Varm chevréost på toast med honung, valnötter, sallad och balsamico. Gud så gott det är. Jag kan äta hur mycket som helst av det.Vår laxsoppa med skaldjur och rostat bröd med eget vitlökssmör.
Pannacotta med smak av citron till efterrätt. Fräscht och gott.
Vin och bubbel och dessertvin. En kaluha. Vi spelade kubb också. Tjejerna mot killarna. Barnen var också med och hade jätteroligt. Mors Dag idag. Jag slipper ta undan disken från igår. Och jag skiter i damavrostningen. Här ska mammor besökas och grattas. Elitloppet ska jag se och Albin har fotbollsmatch mot Arnäs. 

Äntligen helg

Kategori: Allmänt

Jag har jobbat och jobbat och jobbat. Det bara maler i huvudet nu. Vrider och vänder på betygen. Fria eller fälla. Hur vet man vad som blir rätt? Hatar det här.

Jag har försökt att glömma bort alltihop och göra det jag tycker är roligt.
Hamnade här.Det var igårkväll. Blåsigt. Väldigt blåsigt. Men jag gick på mitt par.
Imorse var vi där igen. Lämnade kidsen hemma. Bästa golfvädret.


Ro i själen. Sänkte mig två snäpp till efter lite räknande. Känner mig lite lurad av appen på telefonen. Den visar inte rätt och som tur var kollade jag upp det. Nu blir det score-kort på stenåldersvis framöver tills jag når mitt mål att komma ner till 36. Det känns som att det inte borde vara så svårt.

Nu njuter jag i solen. Vi har städat hela huset. Ikväll har vi middag med Håkanssons och Vestbergs.
En cider först.Cobran visade sig i annan form

Kategori: Allmänt

Vilken j vecka. Helt sanslös. Tre dagar med påhopp och Gud vet vad. Jag borde egentligen ligga ner vid det här laget. Men jag står upp, tack vare alla andra. Och nu är jag mest arg. 
Idag var det som att få en deja vu. Mitt i ett tjafs blir jag påhejad av A. Och det slog mig när jag flydde därifrån - jag drömde ju om detta för flera månader sedan. Och nu hände det på riktigt. Nästan på pricken likt. Märkligt. 

Ni som läser det här måste ju undra vad det är som händer. Vad det är jag pratar om överhuvudtaget.
En liten sten blir till ett berg. Så kan man kanske sammanfatta det. 
Och Nettan fick nog.