Net on Net

En vardag i blått och rosa

Dagar som går

Kategori: Allmänt

Det gick några dagar till på det här sommarlovet. 
Badhuset igår. Thea utan armpuffar och hon simmade på, tappade orken, vilade och simmade lite till. Rutschkanor och magic eye. Det var roligt.
Sen hände ju det bästa i en sju-årings liv. Örhängen.


Så små att de knappt syns, men de är där. Små rosa blommor och Thea är helnöjd. Det gjorde lite ont tyckte hon men rörde inte en min. 

Idag handlade det mesta om golf. S tog en lektion och jag nötte på. Albin provade på att spela tävling. Okoncentrerad och hjulade på händerna  mitt i banan...herregud. Tror att han inte är riktigt mogen för allvar än.
Vi gick nio hål, jag och S, nu ikväll. Nötte på med det nya och det gick bra. Hade jag skött puttningen också tror jag att sänkning hade varit nära, men jag är nöjd faktiskt. 

Imorgon...ett oskrivet blad.

Häng i solen

Kategori: Allmänt

Vilken härlig dag. Grymt skönt med sol. Men jag var så trött imorse. Yr. Och då gick det skitdåligt på banan såklart. Bara glömma och gå vidare.

Sen har jag såsat på altanen i stort sett hela dagen. Kvällen bjöd på fotbollsavslutning vid Kärringberget. Grillning och bad. Ungarna är ju inte kloka. Men en väldigt fin kväll som man inte ville gå hem ifrån.Ömsom vin ömsom vatten

Kategori: Allmänt

Jaha. Ingen håltagning idag. Ingen kunnig personal på plats och surläpp på Thea en liten stund. Hon tog det bättre än väntat i och för sig, men ändå. Vi hade laddat för det.
Och golfen...gick inte sådär tipp-topp. Inspelet var ju helt tokigt från min sida. Att det ska vara så j svårt att veta hur hårt man ska slå. Antingen för löst eller för hårt blir det. Men jag slog S.

S provade att göra pizza på grillen också. Fick inte till det heller tipp-topp.
Men så hamnade vi hos grannarna på vin och gin. Den där goda lilla blåa burken. Det var trevligt. Vi surrade bort flera timmar och de, eller ja 1/4 av familjen, ville hemskt gärna följa med oss till Cypern. Vi får se hur lyckad övertalningsförmågan är. Det vore skoj med sällskap. 

Nu är det godnatt. Golf imorgonbitti. Nördig som man blivit.