Net on Net

En vardag i blått och rosa

Äntligen

Kategori: AllmäntEtt sött monster skickade vi iväg på kalas vid middagsdags. Tacos och filmkväll med kompisarna. Kul fredagskväll för en 7-åring. Igår levde han livet på Paradiset med Saga och Martin. Thea har fullt upp med kompisar till höger och vänster. 

Sportlovet har inletts. Gud, så skönt.
Jag vet inte vad vi ska hitta på dessa dagar innan Simon blir ledig. Det får bli som det blir. Att bara slappa är också ett aktivt val.

Dream away

Kategori: Allmänt

En endaste dag kvar och jag är så less, så less. Inte bara jag. Det märks överallt. Från suddiga golv, klottrade bänkar och till alla dessa avbrutna pennor. Lov, kan vi få lov snart och komma tillbaka med fräscha kroppar, vilade hjärnor och ny kraft? Please?!

Solen kom!

Kategori: AllmäntSolen i vinterdiset, eller är det höst vi har? Skitsamma. Bokrean är solen för mig i slutet av denna februari.
Jag tar med mig barnen dit. Mamma Mu, Lasse-Majas detektivbyrå, en present och några böcker till mig plockar vi på oss. Ingen aning om dem är bra eller inte. Har inte läst något av vad dessa författare skrivit tidigare. Det är lite ovanligt för mig, att vara så wild and crazy på en bokrea. Jag dras gärna till de gamla hederliga, som jag vet skriver så bra att jag inte kan sluta läsa. Men, jag vill vidga mina vyer. Think outside the box, så att säga.
Jag har lite att gotta mig åt under sportlovet nu, som ni ser. Blir ju perfekt det, eftersom vädret ska fortsätta vara snål på sol även nästa vecka. Skitväder. Råkallt och blött. Men lägg mig under pläden med en bok så blir jag nog nöjd ändå. Och så har vi Duved och en stuga som väntar på oss i slutet av veckan. Det är där solen är har jag sett. 
Hoppas jag får möta den lite i alla fall.