Net on Net

En vardag i blått och rosa

Heja Ångermanland

Kategori: Allmänt

Trevligt med sällskap över middagen igår. Vi slog på stort och körde oxfilé. Det äter man alldeles för sällan och gott blev det.

Idag blev det en sväng till arenan för att se semi-finalen i Tv-pucken. Jätteroligt. Det händer ju saker hela tiden, inte alls som en vanlig elitseriematch. Larry Huras satte sig bredvid mig i andra perioden med paddan i knät. Och så vann de sen. Stort jubel bland spelarna och publiken. Duktigt gjort.

Imorgon är det söndag och jag vet inte riktigt vad vi gör. Albin har målvaktsträning tidigt och sedan väntar match mot Husum på eftermiddagen, ungefär samtidigt som finalen i Tv-pucken. 
Ja, sen var det här lovet förbi.

Godkänd

Kategori: Allmänt

Inga hål hos tandläkaren. Det var med lätta steg jag gick därifrån.
Sen hamnade jag på ett möte som gode man och det tog ju sin tid. Sebastian hade mycket att säga. Två timmar tog det, herregud. Något försenade var vi i och för sig. På vägen upp till samtalsrummet fastnade trapphissen som han åkte upp i. Och där satt han tills Stellan fick bära upp honom. Inte så lite kilo.

Jag har skaffat en ny telefon också. Kul. Albin längtar ihjäl sig efter sin iPhone och har suttit som en kloss bredvid mig för att se på min. 
Jag tappade alla bilder dessvärre. Fattar inte hur det gick till, men det ekar tomt i kamerarullen.

Imorgon är det fredag och Håkanssons kommer på middag. 

Frusen

Kategori: Allmänt

Ensam i skogen. Kyligt. Faktiskt minusgrader och jag frös om fingrarna efter att ha brutit loss alla trattkantarellerna. 

Ja, det blev en tur igen. Skönt att ta en promenad och härligt när man dessutom hittar svamp på nya ställen. Fast kallt var det och jag nöjde mig med en halv kasse.

En del av fångsten.

Trodde att det skulle bli en sörja när de tinade, men de är fina. Inte så blöta alls faktiskt.

Imorgon måste jag upp tidigt. Tandläkartid. Och sen ett möte på Gnistan.