Net on Net

En vardag i blått och rosa

Nu tar vi helg

Kategori: Allmänt

I love Fridays. Jag slutar tolv och hela eftermiddagen är fri, men jag har svårt att bara ta det lugnt. Så jag fredags-städar, handlar lite med barnen och styrketränar.

Marklyft 10x3 med 20-25-30kg
Benböj 10x3 med vikt
Hantelrodd 10x3, 7kg
Bröst 10x3, 14kg
Axlar 10x3, 10kg
Biceps 6x3, 7kg
Triceps 10x3, 7kg
Plankan 30s x 3

Nu ska vi njuta av helgen!


Trööött

Kategori: Allmänt

Jag har haft aktiv vila några dagar, både från bloggen och träningen. Det har blivit långa dagar och jag är dödstrött när jag kommer hem. Igår var det skoljoggen och jag fick en promenad på 4-5km under arbetstid. Sånt gillas! Nu ikväll tog vi också en timmes promenad direkt efter middag. Annars har jag haft en maraton-dag från 8-17, utan någon större vila, frånsett en lunchrast på 30 minuter. Jag kommer att somna lätt ikväll.
Imorgon kanske jag känner mig pigg nog för lite crossfit.

Typisk måndag

Kategori: Allmänt

Tjoho! Sprang min korta runda idag, 3,5km och gjorde det på 22.28. Är nöjd för det är snabbast hittills och jag kände mig i bra form trots en liten förkylning i kroppen som inte vill bryta ut. Trevligt med framsteg.
Annars har det varit en allmän skit-dag, utan att gå in på detaljer. Då är det härligt att komma hem till mina trollungar som skrikande kastar sig in i min famn. Mammaaaa! Jag har saknat dig!!Och medan ytterkläderna ramlar av, pussar jag dem i håret och lägger jobbet åt sidan. Tänker på annat. Som vilken mat vi ska äta till middag, hur dagen varit för barnen och om jag kanske ska ta den där springturen efter maten. De är duktiga på det, barnen. Att få mig att fokusera på helt andra saker. Ibland är det bra.