Net on Net

En vardag i blått och rosa

Havet, snäckor & öronproblem

Kategori: Allmänt

Passar på att blogga nu när vi ligger vid poolen. Wifi fungerar inte tillräckligt för det på hotellrummet. Det är nog den enda nackdelen här. Hotellet är uppbyggt med små hus bakom poolområdet och routern verkar inte nå så långt.
Vi har varit på en strandpromenad idag. Barnen vill inte bada i havet av någon anledning, men att gå i vattenbrynet var helt ok. Temperaturen visade på 34 grader och 26 i vattnet. Inte illa. Vi plockade snäckor på väg tillbaka och det blev såklart ett kivande om de allra största vi hittade.
Livet är gott här nere. God mat, god dryck. Men. Jag är inte van vid så här mycket bad. Mitt vänstra öra är irriterat. Lite svullet inuti och det är vattnigt och kliar. Har försökt att vara så lite i vattnet som möjligt idag och inte doppat huvudet, men hur tråkigt är inte det...? Särskilt när barnen vill ha mig i för simträning. Så är det nu. Thea kallar på mig.

Kategori: Allmänt

Läget intaget.

I solen

Kategori: Allmänt

Klockan är 15, jag ligger i solstolen med poolen framför mina fötter. Däri leker resten av familjen. Tränar simtag, busar och skvätter vatten. Här har vi varit hela dagen frånsett ett dopp i havet. Det är varmt i solen, men precis lagom. Vad jag älskar det här varma och härliga. Tittar ut över havet och har svårt att fatta att vi är här.

Det är svårt att undgå att jämföra Cypern mot Turkiet. Vilken skillnad. I allt. Inget "extra-extra", utan allt ingår här. Till och med AC som vi alltid fått köpa till.
Återgår till solandet nu.