Net on Net

En vardag i blått och rosa

City boy

Kategori: Allmänt

Jag vet inte hur mycket juligt jag ska skriva om. Det har varit en trevlig jul med nära och kära, mycket julklappar och god mat. Precis som det ska vara.
Och nu laddar vi för nästa helg. Ett nytt år har snart gått. Vi firar med grannarna och familjen Strömberg/Thoresen.
Jag har inte så mycket att berätta idag, så jag tror att jag lämnar er med en underbart skön låt istället.

God Jul

Kategori: Allmänt

Det är julafton och jag tog sovmorgon. Ingen julstress här inte. Och det var tur att jag gjorde det, för nu är jag bombarderad av frågor från barnen. Jag vet inte om jag orkat svara på samma frågor i två extra-timmar.

När kommer TOMTEN, mamma?
Då kommer han att säga God Jul Albin.
NÄR kommer tomten, mamma?
Ska vi sitta här då?
När KOMMER tomten, mamma?? Vilken tid?
Jag längtar tills jag får öppna paketen.
Det är jättelång tid kvar.

Visst är det sött med exalterade barn. Julen är verkligen barnens högtid, med den förväntan, längtan och glädjen som bara små barn kan känna.
Vi åker till syrran en sväng på julfika idag och sedan åker vi till Billa och äter julmiddag, träffar tomten och spelar spel.
Kärlek till er!

Jullov

Kategori: Allmänt

Men, alltså. Jag har dragit mig för detta inlägg. Det är lite jobbigt att berätta att vi faktiskt förlorade volleyboll-matchen mot 9:orna. I år igen. Vad nedrigt det känns. Vi gav dem inte ens en match utan de vann med 2-0 och var generösa nog att spela ett set till. Den vann vi i alla fall, men lite väl sent kanske.
Nåja. Jag hoppas att det kommer fler chanser.
Jullovet har börjat. Jag inleder med att göra ett premiäråk på nya skidorna. I regn och isiga spår halkar jag mig fram. Tejpen under skidorna ger inget fäste alls. Istället för de tänkta 5 kilometrarna tar jag 2,5:an och när jag kommer fram är jag dyblöt.
Vi försöker göra jul här hemma, var och en på sitt sätt. Simon och barnen klär granen, som ser lika tokig ut i år som alla andra jular. Men barnen tycker att den är jättefin och hänger upp kulor för glatta livet. Jag griljerar julskinkan. Men jag har fortfarande ingen julkänsla. Fast det är okej ändå. Nu har jag ju ledigt till nästa år och många sovmorgnar framför mig. Inte illa.