Net on Net

En vardag i blått och rosa

Det går framåt

Kategori: Allmänt

Man ska inte ta ut saker i förskott, speciellt inte när det rör sig om golf. Ena dagen kan det gå jättebra och nästa dippar man och inget fungerar. Men. Efter att ha spelat många rundor och känslan varit helt borta kan jag ändå känna att nu har det vänt.
Vi spelade i söndags, jag och S och det gick så bra. Flera tre-poängare och två par. En sänkning i hcp och jag log stort. Plötsligt har jag nu mindre än när säsongen började trots höjningar tidigare. Roligt!

Ni kanske inte begriper det där fotot på de sista nio hålen, men ni ser hur många slag det blev på varje hål och poängen under.

Igår var vi ute igen, men gick bara nio hål. Jag gick på mitt hcp då och det var jag nöjd med. Det är inte ofta jag är nöjd. Till helgen ska jag spela damtävling. Matchstegen kallas det. Man lottas ihop med någon annan och spelar mot varandra. Vinnaren går vidare. Vi får se hur det går, men det känns bra just nu. Blivit lite stärkt.

Midsommarhelgen

Kategori: Allmänt

Vilken härlig midsommar helg vi fick. Måste vara år och dar sedan det var så varmt så här tidigt.

Det blev hembygdsgården i år med och där mötte vi upp Håkanssons. Barnen gick runt på en skattjakt och mötte ÖA-fotografen. Han fotade dem och jag tror att de hamnade i tidningen. Lite kul.

Vi åkte hem och grillade i goda vänners lag, körde lite uppdrag för barnen och spelade kubb. En fin kväll.

Det blev en tidig kväll för att vara midsommar. Midsommargolf dagen efter med start klockan 12. Scramble i fyrmannalag. Vi spelade jättebra, det måste jag säga. Kompletterade varandra och räddade när det behövdes. Vi slutade sjua och för en gångs skull är jag nöjd över resultatet.
Igår spelade vi igen, jag och S, och nu har det spelet vänt. Riktigt bra gick det. 37p och sänkning. Älskar känslan när det går bra!
Sedan satt jag och läste i solen hela dagen och tog en 5-km runda på kvällen. Starka ben.

Idag regnar det och jag ska till stan.

Golftävling

Kategori: Allmänt

Bland Theas presenter kom den bästa till henne i förrgår. Farmor och farfar och vi gav henne ett sminkbord kombinerat som ett skrivbord. Hon blev alldeles stum. Det hade hon inte väntat sig. Nästa år hade ju jag sagt.

Med det följde lite mer byggjobb, men den här gången hjälpte S till och vi byggde halva var. Riktigt roligt kan jag tycka, poppa musik och så följa en beskrivning. Lätt som en plätt.


Det blev riktigt bra måste jag säga. Nu är hennes rum helt klart och nöjdare tjej går inte att finna.

Igår, på hennes födelsedag, var jag ute på egna äventyr. Golftävling på Puttom. Jag hamnade i roligt sällskap i bollen. Det är ju väldigt olika det där, vilka man hamnar med och hur de beter sig. En man i bollen både filmade och tog kort på oss när vi slog. Väldigt roligt att se och få skickat till sig, som den här.


Han var väldigt duktig och gav många tips och råd. Vann hela tävlingen också.
Men jag, jag vann skolans lilla tävling och det är jag glad över, trots en halvdålig runda. Höjning igen... Men jag var närmast hål vid ett par tre hål och fick en chokladkaka. Alltid något att komma hem med 😎
Nu laddar vi för midsommar!