Net on Net

En vardag i blått och rosa

Advent

Kategori: Allmänt

Nu ligger jag här med möra ben igen. Tredje passet den här veckan. I torsdags blev det mest överkropp. Jogging, 40 armhävningar, 40 situps, jogging emellan, sedan 30 reps av varje, jogging och så 20 reps av varje - så snabbt som möjligt. Helt slut på.
Idag blev det ben. 10-9-8-...osv ner till 1 repetition av benböj med stegrande vikt. Lite svårt när vi inte har så många vikter. Jag fick liksom hålla dem i handen. Sen var det svårt att veta hur mycket jag skulle klara av, så jag tog det lugnt i början. För lugnt faktiskt. Slutade på 35 kilo och det var ju lite lite, haha. Men nu vet jag till nästa gång.

Jag har bakat med barnen också i helgen. Godis med Thea igår. Det lämnar jag till barnen att äta upp. Idag gjorde vi lussebullar. Mysigt, även om Albin blev gråtfärdig över hur svårt det var att rulla degen.Pyntat har vi gjort och köpt en tomte som nu heter Anders Bagge. Thea tyckte att han var lik honom. Ikväll spelar Albin bortamatch i Nordmaling och vi har varit på kalas hos Ulrica. Helgen är slut.


Adventsmys

Kategori: AllmäntTidig morgon. Jag har ställt väckaren på 05.15, men är så trött. Snoozar och plötsligt har klockan blivit 05.45. Stressar, skiter i frukost. Jag ska ju ändå få äta senare.
Vi har adventsfika med kollegorna och det är vi på högstadiet som står för det i år. Halv sju är vi på plats och dukar och lägger upp. 


Mycket godsaker här, men skinkmackan på tunnbröd var ändå bäst och typ fem koppar te. Vansinnigt törstig blev jag.


Sedan löpte ju dagen på, förutom en adventsamling i kyrkan. 

Jag har tagit fram stakarna här hemma. Lika bra det. Tror att jag ska baka lite i helgen och träna. Måste få in en rutin igen.

Många steg

Kategori: Allmänt

Oj, vilken träningsvärk jag haft, särskilt i benen. Som en gammal tant har jag låtit. 
Idag hade vi pedagogisk eftermiddag och medan andra skolor kanske sitter och diskuterar pedagogiska frågor har vi flyttat. Burit och burit och burit i fyra timmar. Flyttat ut ur tre rum och flyttat in i två andra. Som små myror som verkställer order har vi gått från ena änden till den andra. Ont i fötter, ont i armar och slut i huvudet.
Jag behöver inte träna idag känner jag. Enligt appen på telefonen har jag gått 9492 steg, vilket blir 6,69km. 

Nu ligger jag i badet med lavendelolja i. Återhämtar mig. Det ska visst vara avslappnande. Ansiktsmask har jag också lagt. Det gäller att göra någonting bra av en jobbig dag.