Net on Net

En vardag i blått och rosa

Pausar vardagen

Kategori: AllmäntVacker vy. Det är sen förmiddag och här är vi på hål 2 och väntar in ett gäng framför oss så att vi kan slå ut.
Det gick halvbra trots oflyt idag. Bunkrar och vatten och snår. Missade träffar och pliktslag. Det går ju inte för sig om man vill sänka sig. Redde upp det på slutet och fick ihop 15p. Det gick ju inte som jag tänkt det, men jag är glad ändå. Det är rogivande att gå de där fem kilometerna det blir på nio hål. Det är skönt när träffarna sitter och extra roligt när man lyckas sätta en boll man inte tror sig kunna göra. Var det jag som slog den, liksom?
Nu tar vi en liten paus. Väskorna är packade, barnen lite rusiga av resfeber och så är väckaren ställd på kvart i fem.
I helgen leker vi storstadsliv. Tåg. Buss. Tåg. Stockholm. Hotell. Hela familjen Sundbergs. Svärföräldrarna, svåger med familj och så vi fyra. Det är svärföräldrarna som står för denna resa. Generöst må jag säga och roligt naturligtvis. 
Nä. Om man skulle ge sig på att försöka sova kanske.

Tomrum

Kategori: Allmänt

Det kom inget regn. Det kom ingen åska. Och barnen gick på kalas. Molnigt. Kvalmigt. Fuktigt. 27 grader. Vi har inte gjort så mycket idag. Det är ju också ett aktivt val. Att ta det lugnt. Läsa ut den där deckaren och äta chips i sängen. Göra en ansiktspeeling och noppra ögonbrynen. Sätta igång några maskiner tvätt. Städa lite. Eller vad man nu gör med den där tiden som liksom bara sträcker ut sig och bildar en dag.
Vi har slagit bollar under Albins träning. Det har vi. 
Men annars.
Inte mycket. 
Vet inte vad jag tycker om det egentligen. Det fattas något känner jag. Lite fart. 

Vin och vatten

Kategori: Allmänt

Sista dagen med denna värmebölja sägs det. Vi tog vara på den och åkte till Gullvik. Slappade på handdukarna. Badade lite. 
Och så gick vi nio hål nu ikväll. Barnen hängde med på tappra, små ben. Inga klagomål direkt. Albin tränade från 150 meter och gjorde det bra. Vi räknade inte poängen för honom, men han fick bra träffar emellanåt.
Och så jag. Första gången från dam tee. Det gick väl hyffsat, 18 poäng. Men det finns mer att ta av, känner det. En del slag vill man ju bara göra om direkt. 
Det är så roligt det här, ska ni veta. Vilken tur att vi gick den där kursen.

Imorgon väntas regn. Kanske åska. Ingen dag att vara ute i alltså. På torsdag har bokat speltid igen och på fredag åker vi på en minisemester över helgen. Så ser planerna ut.