Net on Net

En vardag i blått och rosa

Cyprus

Kategori: Allmänt

Framme. Åh, vilken värme som slog emot oss. Hade glömt hur det känns och trodde väl inte att det skulle vara så varmt nu, men jag hade fel. 36 grader på flygplatsen och på vägen till hotellet fick vi veta att en värmebölja är på ingång. Uppemot 40 grader väntas i veckan... Jag som har tittat på Yr och sett temperaturer på 28-29. Tjena.

Resan har gått bra. Och vi åker med våra närmaste grannar, trots ett dödsfall i deras familj. Ett miljöombyte kan ibland vara bra. Roligt hur som helst att vi är flera och barnen har roligt tillsammans.

Vi hann med bad i både pool och hav innan middagen. En bonusdag faktiskt. Och det är helt fantastiskt fint här. Resklara

Kategori: Allmänt

Äntligen är det dags. Imorgon lyfter vi 9.00 från Umeå.
Garage-porten är hyfsat klar. Bara det mekaniska kvar.


Väskorna är packade och Albin kom åtta på golftävlingen idag. Nio hål och 17 poäng.
I samma veva blev han tillfrågad att vara med på en bild till en sportbilaga till Tidningen 7. Så ikväll åkte vi ner till Fjällräven center för plåtning. Längst fram stod han som golfare. Nästa fredag kommer vi att kunna se det.Det blir en tidig söndagskväll här, upp klockan fem. Så om inget oförutsett händer och wifi fungerar, hörs vi från Cypern imorgon.

Fredagsmys

Kategori: Allmänt

Gårdagen. Vilken bortkastad dag. I say no more. Bedrövligt att kommunen lägger pengar på sånt där. När till och med eleverna hellre har tråkiga lektioner, ja, då förstår man. 

Albin och Thea har fått rätt så mycket läxa att göra. Allt som de missar nästa vecka. Så vi satt igårkväll, jag och Albin. Gjorde svenska och matte tills vi båda storknade. Men vi blev inte klara.


Lördag och söndag ska vi nu aktivera bort med kalas, scramble-tävling, fotbollsmatch, köp av solkräm, packning och städning av huset. 
Jag har en bild i mitt huvud.
Jag. Stekhet sol. En solstol. En pool framför mina fötter. Barnen som leker i vattnet. Vacker utsikt. En öl i handen. Dit vill jag nu. Den som väntar på något gott...