Net on Net

En vardag i blått och rosa

At home

Kategori: Allmänt

Det är lite stiltje här känner jag. Hemma i huset är det tvärtom. Barnen härjar varje dag. Kompisar hit och dit, åker madrass på kullen, som de döpt backen mitt bland alla hus till, och så spelar de spel. Eller bråkar. Thea smäller hårt i dörrarna då. 
Jag planerar nyårsmaten. Vi ska stå för förrätten och jag tänker hummer då. Med champagne till. Hummer är något jag aldrig gjort. Eller ätit snarare. Den är ju redan klar så att säga. Jag testade idag i alla fall och gjorde en gratinering. Gott tyckte jag. Jag älskar ju skaldjur. S tyckte inte att det var så speciellt. Nåja. Jag antar att färska är godare, men läckert på tallriken.
Vi är hos Ulrica och Lars imorgonkväll. Det blir trevligt.

Brrr

Kategori: Allmänt

Sune-bio igår. Alla grannfamiljer som vi umgås med följde med. Nästan en hel rad hade vi bokat upp. Och så var syrran där med sin familj. Själva filmen var ju lite förutsägbar, men barnen tyckte att den var bra. Ingen kisspaus heller. Heja!! 

Idag lite lagom chill och så gick vi på hockey. Förlust. Igen. Det är ju för bedrövligt. 
Nu ligger jag och värmer mig i ett hett bad. Fy fan, vad jag hatar den här kylan.
-21 känns lite väl lågt. 

Annandagen

Kategori: Allmänt

Lilla julafton hos svärfars med lite släkt. Julklappar från Thailand. Rosa byxor och ett tunt linne. Jättefint. Satt som ett smäck. Och barnen fick fina klappar dem med.
Julsallad, sill, skinka och en god Jansson. Mycket skratt. Mycket spel.
Fast jag tog inte en enda bild. Det var ju ett minus så här i efterhand.

Det är visst lördag idag. Jag har inte så bra koll när dagarna bara flyter ihop. Men vi ska på Sune-bio idag. Klockan tre. Det vet jag.