PT-Nettan

Träning i vardagen

Familjeråd

Kategori: Allmänt

Ibland kan jag bli lite trött på allt som ska göras här hemma. Ni vet, det här med maten och disken och tvätten och städningen. Barnen har levt lyxliv hela sina liv känns det som. Det är väl endast deras egna tvättade kläder de har fått ta hand om och så hålla sina rum någorlunda städade. Men hallå, mer kan dem.
Så vi hade familjeråd ikväll. Första ever. Barnen tyckte att det var kul och nästan kivades om uppgifterna. Thea var sekreterare.
Ja. Så här blev det den här veckan. En lagom start tyckte alla och Albin ställde upp sina skor, som han bara slängt i hallen, innan han gick och lade sig. Tummen upp på det.

Idag blev det lite gjort vid skrivbordet. Vi satt mest och pratade och pratade och pratade så jag fick huvudvärk. Vid lunch fick jag äntligen en nypa frisk luft och kände hur skönt det var i solen. Härligt var ordet. Huvudvärken försvann för en stund.

Albin har haft träningsdagar med hockeyn. Hockeycamp i Husum. Upp tidigt för att sedan köra både ispass och fyspass där uppe. Han har varit ganska trött när han kommit hem vid fyra-fem snåret på eftermiddagarna. Imorgon är det sista dagen och på torsdag börjar skolan. Ny skola, ny klass, ny fröken. Lite spännande känns det nog för han vill att S ska vara med en stund.

Annars rullar dagarna på och jag försöker komma in i jobblunken.

KOMMENTARER:

  • Anonym säger:
    2016-08-17 | 13:04:20

    Va bra familjeråd! Tummen upp!!😀

Kommentera inlägget här: