Net on Net

En vardag i blått och rosa

Dagsläget

Kategori: Allmänt

Nu hade jag skrivit ett långt inlägg och så bara försvann allt. Ååå så drygt.

Jag hade skrivit om Thea. Lagt ut bilder från dansen som jag hittat på fejjan och berättat om den egna tiden. Thea for till Elsa igår mitt på dagen, sov över och är fortfarande borta. Albin är med laget och ser matchen han inte spelar idag. S jobbar och jag är ensam i huset. Konstig känsla. Men igår tränade jag benpasset i Träningsboken och idag har jag tagit en promenad med värsta träningsvärken. Varje rörelse känns. Men det är härligt. Älskar boken, upplägget och övningarna. Det är en perfekt julklapp till den ni vet vill börja träna!

Fina bilder va?


Nu är det bara fyra dagar kvar till jullovet, men det är de drygaste dagarna. När lektionerna känns meningslösa, när eleverna är less. När jag är apless. När jag vet att vi har ett föräldramöte imorgon som vi inte får något för. Jo, förskjuta arbetstiden kan vi göra, eller skippa konferensen på tisdag. Vilket j system. Vem kom på det istället för att ge övertid rätt och sätt?? Missmodet sjönk ännu mer i fredags när vi fick veta detta.
På tisdag ska jag till tandläkaren i alla fall, på konferenstiden. Men 45 minuter är j dålig kompensation eftersom jag måste vara kvar på jobbet imorgon mellan halv fyra och sju. Det är 3,5h. Och jag får 45 min för det. Jo, men tack.

KOMMENTARER:

 • A säger:
  2016-12-23 | 08:56:20

  Visst är det irriterande när alla ord bara disappear! Appen är inte lika pålitlig som förut - jag har ännu inte tappat något, men det finns andra svagheter! Å för att inte tala om hur j o ständigt det är att infoga en bild!
  Å vad fin hon är, Theagumman!
  Hmm - undrar vad den där boken heter och om en lärarlön skulle räcka till? Fast - jag tror inte det blir någon affär. Jag vet 'vem' som ska få visa sina skills om vad som ska göras, utifrån en jäkla massa förutsättningar! 😂😂😂

 • Anonym säger:
  2016-12-26 | 19:54:30

  I look forward to it! 😄

Kommentera inlägget här: